12096134_1079137945429618_3705070618054640989_n

ФЕСТИВАЛИ, СТОЈ – НАПРЕД МОТ

Заврши 40то, јубилејно издание на фестивалот МОТ.
Пренесуваме дел од рецензиите за дел од претставите и фестивалот.
Ви благодариме на сите што бевте дел од јубилејот!

Дневник
30.09
автор: Лилјана Грџо Дамовска
ФЕСТИВАЛИ, СТОЈ – НАПРЕД …

Повеќе ...