baner zmmladi

ЈУНИОР ПРОГАРАМА НА ЗДРАВО МЛАДИ

Здраво Млади – јуниор програма и други детали

Во недела (07.јуни), пред МКЦ ќе се одржи петтото издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади“.
Со оглед на тоа дека годинава програмата …

Повеќе ...