unnamed

МИРОСЛАВ МАСИН ИЗЛОЖУВА ВО НИШ

„Во организација на Младинскиот културен центар – Скопје, изложбата на реномираниот македонски уметник, Мирослав Масин, Enchantѐ, на 7 април ќе биде отворена во Нишкиот културен центар.
На неа ќе бидат претставени …

Повеќе ...
offest

OFFest 2015

OFFest 2015: Богата програма со најдоброто од музиката на светот!
Програмата на годинашното 14-то издание на Офф-Фест е распоредена во пет богати фестивалски вечери на кои ќе настапат седум музички групи …

Повеќе ...
susikajt_kocka

SUSIJAT _ SAFETY IN NUMBERS

Почитувани,

Чест ни е да ве известиме дека седмото издание на независната музичка куќа Шарла е првиот албум на бендот SUSIJAT – Safety in Numbness.
SUSIJAT е група од четири момци, сите во …

Повеќе ...
ZDRAVO-MLADI-METZ-800x600-web

ЗДРАВО МЛАДИ #5

Дојде време да започнеме да ја презентираме програмата за овогодишното, мини-јубилејно, петто по ред издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади!“.
Годинава ве очекува програма во еден маратонски фестивалски ден, …

Повеќе ...