Mons 2015 Partner - Logo

“Café Europa” во МКЦ

Скопје од неодамна се придружи кон исклучително селективниот клуб на културни и креативни градови, коишто имаат статус на привилегирани партнери на белгискиот град Монс – Европски град на …

Повеќе ...
bpm3

БЕЛА НОЌ 2015

Единаесеттото издание на БЕЛА НОЌ е закажано за 03.10.2015.

Повикот за учество е отворен, повелете, пополнете ја апликацијата и бидете дел од омилената културна манифестација БЕЛА НОЌ.
Годинава на „Бела Ноќ“ ќе …

Повеќе ...