MF © Gjorgi Klincarov (16)

КОЈ ПУКАШЕ НА 21-ви?

наслов на оригиналот:
MAD FOREST
Драма од Романија

Автор: Керил Черчил
Режија: Нина Николиќ
Косимограф: Ивана Каранфиловска Угуровска
Композитор: Александар Пејовски
Сценограф: Јане Чаловски
Дизајн на светло и видео: Ѓорѓи Клинчаров
продуцент: Русе Арсов
времетраење: 95 мин.

Играат:
Sвезда Анѓеловска, Петар Арсовски, Благој …

Повеќе ...
bezimeni

Аудиција за филмот „Безимени“

Во Скопје претстојниот викенд ќе се одржи аудиција за главните ликови за првиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер Вардан Тозија со работен наслов „Безимени“, кој е во фаза на …

Повеќе ...