dkc1

Реконструкција на ДКЦ

Реконструктивните зафати во Детскиот креативен центар при ЈУ МКЦ се одвиваат согласно утврдените динамика и рокови. Благодарение на средствата од Американската агенција за меѓународен развој – УСАИД, преку Проектот “Со …

Повеќе ...
cover

Нов сингл на Lepi Xhoni

Lepi Xhoni е соло проект на ултра креативниот и емотивен Љупа Ангелов (The John) во друштво на неговата гитара и пар електронски геџети стационирани во популарното скопско DownTown студио.
После долго …

Повеќе ...