Actor Liao Fan actress Kuroki and director Diao Yinan pose with their prizes during awards ceremony of 64th Berlinale International Film Festival in Berlin

Црн јаглен, тенок лед на Cinedays2014

На наша огромна чест и задоволство би сакале да ве известиме дека во рамките на 13. издание на фестивалот на европски филм CINEDAYS коe ќе се одржи кон средината на …

Повеќе ...
PMG Collective - Borjan Sandrevski

УБАВО СКОПЈЕ СО „ЗЕМЈОТРЕС“ И МКЦ

Превземено од: Утрински весник
Автор: Тина Иванова

Младинскиот културен центар и „Земјотрес“ му дадоа на Скопје убав лик.

„Скопје, конечно, стана град“ беше реченицата која одвреме-навреме како ехо пристигнуваше до нашите уши од …

Повеќе ...