џебно кино

ЏЕБНО КИНО

капацитет: 80 лица
намена: филм, театар, конференции, дебати, работилници, предавања, пресс конференции
техничка опременост:

* Превземи PDF скица > Џебно кино (скица)

Повеќе ...
КИНО МИЛЕНИУМ

КИНО МИЛЕНИУМ

(ГТЦ, кат 1)

капацитет: 505 лица
намена: филм, концерти, конференции, предавања
Техничка опременост:

Повеќе ...
kafe mkc

КАФЕ МКЦ

капацитет: 40 лица (внатре седење), 80 лица (надвор седење), 200 лица (внатре стоење)

намена: кафетерија, коктел, концерти, изложби

Повеќе ...

ПЛАНЕТАРИУМ

капацитет: 70 лица
намена: предавања
Техничка опременост:
Контакт: info@mkc.mk  sonja@mkc.mk  cvetanka@mkc.mk

Повеќе ...
ХОЛ МКЦ

ХОЛ МКЦ

капацитет: 600 лица
намена: концерти, перформанси, мултимедијални настани

Повеќе ...
dancing hall

САЛА 25 МАЈ

капацитет: 800
намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани

* Преземи PDF скица > Сала 25 МАЈ (денсинг сала)

Повеќе ...
SalaFrosina03

САЛА ФРОСИНА

капацитет: 263 лица
намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања

* Преземи PDF скица > Сала ФРОСИНА (скица)

* Преземи распоред > Сала ФРОСИНА (распоред на седишта)

_____

Kино Фросина е финансиски поддржано од програмата Europa …

Повеќе ...
efterklang_mkc01

Efterklang во „Фросина“:

Efterklang во „Фросина“: Природен спој на простор и време

превземено од kulpop.mk (12.11.2013)
автор: Александар Саздовски

—-

Бендовите најчесто не се потресуваат каде настапуваат. Најголем дел од нив ниту можат да си дозволат таков …

Повеќе ...