Заврши 40то, јубилејно издание на фестивалот МОТ.
Пренесуваме дел од рецензиите за дел од претставите и фестивалот.
Ви благодариме на сите што бевте дел од јубилејот!

Дневник
30.09
автор: Лилјана Грџо Дамовска
ФЕСТИВАЛИ, СТОЈ – НАПРЕД МОТ

Вест
30.09
автор: Марија Зафирова
ГОРДИ СМЕ НА НОВАТА ПУБЛИКА

Вечер
29.09
МОТ НА ЛИНИЈАТАИНДИВИДУАЛНО – СВЕТСКО

Дневник
29.09
автор: Игор К. Илиевски
МОТ ГО ДОНЕСЕ СВЕТСКИОТ ТРЕНД ВО СКОПЈЕ

Радио МОФ
29.09
автор: Стефанија Тенекеџиева
РЕЦЕНЗИЈА: КАДЕ Е РЕВОЛУЦИЈАТА, СТОКО?