Младинскиот културен центар и оваа година го одбележува Светскиот ден на поезијата со поетско читање на кое со своја поезија ќе се претстават:
Владимир Лукаш
Биљана Стојановска
Николина Андова Шопова
Андреј Ал Асади
Снежана Стојчевска
Исток Улчар
Митко Апостолов
Александра Спасеска
Моника Стојановска
Ѓоко Здравески
Се надеваме дека во публиката ќе има и други заинтересирани и дека ќе се пријават за читање на самиот настан.
Дојдете да се дружиме, ќе биде интересно.
МКЦ бифе, 21 март, 20 часот

Сподели