Што може да очекувате од првата конференција за Социјални иновации:
* 10 лични приказни на основачи и директори на социјални иновации/бизниси во Австрија, Германија, Романија, Словенија, Полска, Србија и Македонија во форма на TEDx говори во траење од 10-12 минути.
*Панел дискусија на тема “Преку иновација до влијание во општеството: Вмрежување и прибирање средства за социјален бизнис“
* 300 гости во публика од кои 150 седишта за посетители кои ќе бидат достапни за слободна регистрација НАСКОРО!
* Саем на социјалните претпријатија во Македонија во фоајето на кино Фросина
*Промоцијата на новиот број на магазинот Лице в лице (http://licevlice.mk/ ) кој ќе биде посветен на социјалното претприемништво.

Сподели