Скопскиот филмски фестивал 2016, започнува на 22 април, а ќе трае до 30 април. Филмови ќе се прикажуваат во три сали: кино Милениум, кино Фросина и Кинотека на Македонија.

Програмата во кино Фросина трае од 26 до 30 април, а истата може да ја преземете тука!

Целата програма на фестивалот погледнете ја на официјалниот сајт: http://www.skopjefilmfestival.com.mk/

Сподели