Вечерва, среда, 21 декември, Дебатниот филмски клуб ЛАЛЕ ве повикува на проекција и дебата на филмот „Сѐ или ништо“ (All or Nothing) на англискиот режисер Мајк Ли, познат и по филмовте „Тајни и лаги“, „Вера Дрејк“, „Topsy-Turvy“ (Превртено)… „Сѐ или ништо“ е снимен 2002 година, а наредната година од британската критика е прогласен за филм на годината.
МКЦ, Џебно кино во 20 часот, влезот е бесплатен.

Сподели