Дебатниот филмски клуб ЛАЛЕ, во џебното кино во МКЦ ве повикува на специјална музичко-филмска вечер. Почетокот е во 20 ч.
Ќе бидат визуелно и аудиелно презентирани најзначајните композитори и нивни познати (и помалку познати) филмски теми. Повикајте ги и вашите пријатели, љубители на филмот и филмската музика. Дојдете да ги слушнете вашите омилени филмски теми, но и да откриете некои нови композитори и нивни дела. Времето за дружење и разговор е неограничено!
Специјален гостин ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ!

Сподели