Издавачката куќа Табернакул полни 25 години. Роденденот ќе го одбележиме во Младинскиот културен центар со промоција на неколку наслови во салата „Фросина“, по што сцената ќе се префрли во холот на МКЦ каде неколку познати личности од светот на културата ќе кажат по некој збор за нас, а крајот и забавата ќе се одвива во ресторанот.
Се гледаме во вторник.

Сподели