Промоција на збирката песни „Чудно време“ од Томе Велков.
Промотор на книгата ќе биде Славчо Ковиловски, а ќе зборуваат и Моника Стојановска и Виолета Танчева – Златева.
17 октомври, понеделник, Галерија МКЦ

Сподели