ЧЕТВРТОК, 19.12.

20:00 ч. СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

Пиjацола – „Обливион“ и „Либертанго“
Исполнуваат: Вршкова -Темков дуо
Танцуваат: Ванчо Ангелески, Сара Ќаили,
Нермин Кочан и Катерина Стојковска (Танцов клуб-Dancers United MK)

Воведно излагање: Ирена Ристиќ

Изложба на фотографии на Бојан Стоилковски
„Пит Стоп“ (драма)

ПЕТОК, 20.12.2013
20:00 ч. „Најдобро геј другарче“ (комедија)

САБОТА, 21.12.2013
20:00 ч. „Конечно среќни“ (драма)

НЕДЕЛА, 22.12.2013
15:00 ч. Матине проекција – „Кој се плаши од Вагина Вулф?“ (драма)

20:30 ч. СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ
Про боно – претстава во живо
Ив Енслер: „Вагинални монолози“
Играат: Ирена Ристиќ, Весна Петрушевска и Тања Кочовска
Режија: Нела Витошевиќ

Сподели