МКЦ, бифе Фросина, 20:00 часот

На 21 март, сабота, Младинскиот културен центар ќе го одбележи Светскиот ден на поезијата, со поетско читање на кое ќе настапат поетите:

Иван Шопов
Андреј Ал-Асади
Ѓоко Здравески
Снежана Стојчевска
Давор Стојановски
Биљана Стојановска
Даниел Карески
и некои други случајно или неслучајно лирски настроени поети-гости.

Сподели