Во вторник, 25.11.2014, Галерија МКЦ во 20:00, промоција на „Годишни времиња“, роман од Јулијана Величковска, издавач ПНВ Публикации.

Промотори:
Владимир Мартиновски
Славица Гаџова Свидерска
Душко Крстевски

Извадоци од романот ќе чита Арна Шијак.

Се гледаме во МКЦ

Сподели