Во понеделник на 1 декември, 20:00 ч. во Галеријата на МКЦ го промовираме новиот роман „Неверство“ од Дејан Трајкоски. За книгата ќе говорат пистелите Венко Андоновски, Ермис Лафазановски и Александар Прокопиев.
Парчиња од романот ќе интерпретираат актерот Жарко Димоски и режисерот Димче Николовски.

Се гледаме во МКЦ.

Сподели