МКЦ ве повикува да учествувате на Конкурс за поетскиот перформанс ПЕСНИЛО !
Автентичен, несекојдневен настан, со цел пишаниот збор да се стави во функција на јавен простор.
Праќајте ни поезија и кратки раскази најдоцна до 10.01.2015 година на daniela@mkc.mk.
Имињата на учесниците ќе бидат објавени на Веб страната на МКЦ.
ПЕСНИЛО ќе се случи на „Роденденот…“, 17 јануари, 2015 во МКЦ.
Ве очекуваме

Сподели