theeohseess

МКЦ Резиме 2013

Здраво, здраво,

2013 започна на 01.01.2013, ќе заврши на 31.12.2013.
Ќе се обидеме на кратко да дадеме резиме на изминатата година и активностите во ЈУ МКЦ – Скопје, полесно за нас, да …

Повеќе ...
Hobbit 2

The HOBBIT 2 во Кино Милениум!

За сите Вас, искрени фанови на Толкин и романот “The Hobbit”, Ви подготвивме едно неверојатно новогодишно изненадување!

Вториот дел од фантастичната трилогија, на истиот ден со светската премиера и во Македонија …

Повеќе ...