koo

KOOP OSCAR ORCHESTRA во МКЦ

Многу музички бендови звучат како Koop, но Koop звучат како никој друг. По 10 години борба, Oscar Simonsson, композиторот и продуцентот што стои зад шведската џез/електронска сензација Koop, замина од …

Повеќе ...
bernays_propaganda

Bernays Propaganda во МКЦ

Со огромно задоволство најавуваме 2 концерта на Bernays Propaganda во МКЦ Скопје.
25 & 26 март 2016 година.

Промоција на четвртиот албум на Bernays Propaganda – ПОЛИТИКА.

Билетите се во ограничени количини, по …

Повеќе ...
zdravomladi

ИЛАЈЏА ВУД НА ЗДРАВО МЛАДИ!

Здраво, Здраво
закажуваме средба по шести пат!
ЗДРАВО МЛАДИ!
4 јуни (сабота), МКЦ.
Го имаме и првиот потврден изведувач за годинешното издание на фестивалот.
WOODEN WISDOM (DJ SET) + DJ FITZ.
Wooden Wisdom се двајца DJ-и …

Повеќе ...