kuce

До следниот CINEDAYS!

Дојдовме и до последниот ден на годинешното издание на фестивалот на европски филм CINEDAYS.

Што се случуваше во изминативе десет дена низ нашиот град?

Фестивалот го отворивме со настап за паметење на …

Повеќе ...