galerija mkc

MKC Gallery

Purpose: Exhibitions, promotions, conferences.
Technical equipment:
*Download PDF scheme of the space: MKC Gallery scheme

Повеќе ...

ПЛАНЕТАРИУМ

капацитет: 70 лица
намена: предавања
Техничка опременост:
Контакт: info@mkc.mk  sonja@mkc.mk  cvetanka@mkc.mk

Повеќе ...
SalaFrosina03

САЛА ФРОСИНА

капацитет: 263 лица
намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања

* Преземи PDF скица > Сала ФРОСИНА (скица)

* Преземи распоред > Сала ФРОСИНА (распоред на седишта)

_____

Kино Фросина е финансиски поддржано од програмата Europa …

Повеќе ...
efterklang_mkc01

Efterklang во „Фросина“:

Efterklang во „Фросина“: Природен спој на простор и време

превземено од kulpop.mk (12.11.2013)
автор: Александар Саздовски

—-

Бендовите најчесто не се потресуваат каде настапуваат. Најголем дел од нив ниту можат да си дозволат таков …

Повеќе ...