Процесот на поднесување апликации за следниот саем на уметноста B.AGL ART afFAIRs е отворен! Јавен повик за уметници, куратори, групи, галерии – сите имаат подеднакви шанси.
Независниот саем на уметноста B.AGL ART afFAIRs 2015 ќе се оддржи од 30.април до 03.мај 2015 во Postbahnhof Berlin за време на берлинскиот „викенд на Галерии“. Апликациската форма и условите за учество можете да ги најдете на официјалната веб страна: http://art-fair-berlin.com/For_Exhibitors/
За сите дополнителни информации контактирајте го B.AGL тимот: info@bagl-artists.de
Тие ги очекуваат вашите апликации, не чекајте, Берлин е главниот гран на планетата земја, не?
http://art-fair-berlin.com/