Baklava-FBCover(event)-FullRes

БАКЛАВА – Промоција на албумот „IV“

Сала Фросина

Со огромно задоволство ја најавуваме концертната промоција на новиот албум на македонската world music сензација – БАКЛАВА.
Албумот е насловен „IV“ и истот ќе биде достапен и на винилно издание, кое …

Минати настани

РОДЕНДЕН 2020

сала Фросина ; кафе МКЦ, сала 25 Мај, Ап(о)тека, Галерија МКЦ, Галерија 2, ДКЦ, Планетариум

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

BookStar 2019

Кино Фросина ; Горно фоаје

MGLA

Сала 25 Мај

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

SOULFLY

МКЦ летна сцена

ИН СИТУ #6

Галерија МКЦ ; Хол МКЦ ; Сала 25 Мај