Web

Здраво Млади 10

МКЦ парк

ЗДРАВО МЛАДИ полни 10 години!

Закажуваме средба на 27 август во паркот на нашиот и вашиот омилен Младински Културен Центар.
Поминавме 9 лета заедно слушајќи ги најактуелните имиња на прогресивната музичката сцена, …

Минати настани

РОДЕНДЕН 2020

сала Фросина ; кафе МКЦ, сала 25 Мај, Ап(о)тека, Галерија МКЦ, Галерија 2, ДКЦ, Планетариум

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

BookStar 2019

Кино Фросина ; Горно фоаје

MGLA

Сала 25 Мај

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

SOULFLY

МКЦ летна сцена

ИН СИТУ #6

Галерија МКЦ ; Хол МКЦ ; Сала 25 Мај