Другари,
За време на празниците билетарницата на МКЦ нема да работи во периодот од 31.12.2019 до 7.1.2020. Билетарницата ќе продолжи со работа на 8.1.2020.

Киното Милениум на 31.12.2019 ќе работи до 16 часот, а неработни денови ќе бидат 1.1.2020, како и 6.1.2020 и 7.1.2020.

Се гледаме во 2020, посреќни и повесели, веројатно ;)