Се наоѓаме на прагот на деветтото издание на ЗДРАВО МЛАДИ.

Најверојатно за прв пат на домашните фестивали и културни настани, а по урнек на големите фестивали на кои сте биле – воведуваме безготовинско припејд купување со современи инструменти/картички! Ова го овозможија нашите нови другари – Sparkasse Bank. Значи секој својата фискална во рака, 10 секунди до пијачка. Нема чекање, нема помалце кусур, нема „ми испаднале парите некаде“…

Со вашите дебитни и кредитни картички ќе имате можност да ја купите вашата МКЦ припејд картичка и да дополните кредит на истата на позицијата именувана како „КАСА“.
Понатамошните плаќања во фестивалскиот простор се реализираат исклучиво со МКЦ припејд картичка.

Средствата од картичките не се рефундираат. Ако ви остане кредит на картичката, можете да го искористите за купување на пијалаци/храна на сите настани во МКЦ, плочи, маички, албуми, книги во Ап(о)тека…

*МКЦ припејд картичка изнесува 30 денари.

ps. Дизајнот на картичките е Bowie inspired 

Распоред:

Бина надвор:
19:00 Mueran Humanos
19:45 ZeeBomb & Matej Foltz
20:15 Dillon
21:15 Operators
22:10 Rib
23:00 Fujiya & Miyagi
00:10 Svemirko
01:00 Nipplepeople

Бина внатре:
20:30 Scott McCloud // соло перформанс (песни од Girls Against Boys, Paramount Styles…)
21:15 Silent Disco (DJ Emily vs. DJ Loshko)
00:00 Alex Acid
01:15 Vivian Koch
02:30 Conforce
03:45 Stojche

Билети по цена од 600 денари и “другарски билет” (4+1 гратис) пакети по цена од 2000 денари достапни на билетарнца во МКЦ и online преку bileti.mkc.mk до утре (14 часот)!
*На влез билетите ќе изнесуваат 800 денари.

 

Сподели