ВОСТАНИЕ ФЕСТИВАЛ 4

BORN FROM PAIN (Европски хардкор легенди)
VIOLENT CHAPTER (Белград, Србија)
ФЛУКС (Скопје)
YOU (Скопје)
AGAINST THEM ALL (Битола)
TRIGGERED (Куманово)

14 декември (петок) / МКЦ Скопје
Врати 18:30, почеток 19:00 часот
Билети во предпродажба на билетарница во МКЦ по цена од 350 денари. На ден на концерт 450 денари.

Сподели