Музичкиот караван „Вардар Триглав“ повторно во МКЦ.
Овој пат сочинет од словенечкиот гитарски квартет Lynch, српската електро/диско/поп сензација Sergio Lounge, а домаќини на скопскиот концерт ќе бидат неуморните Rib.

Концертот е закажан за 23.11., со почеток во 20:30.
Цена на билет е 200 денари, на ден на концерт цена на билет ќе изнесува 300 денари.

Покрај скопскиот концерт караванот ќе ги посети и:
21.11. KUD Channel Zero Metelkova / Љубљана
22.11. Elektropionir Цетињска 15 / Белград

Во соработка со Kataman (Словенија)

Се гледаме во МКЦ

Сподели