Другари и другарки,

TRAP DA FUCK UP со гордост ви ја претставува втората работна акција – ТРАПСЛАВИЈА 2.

На 15 март (петок) во Скопје се обединува трап-сцената од Вардар до Триглав. На барање на трап-синдикатите низ републиката на сцената во МКЦ ќе се журкаме со:

KUKU$ TV
SURREAL
Ledeni
Donplaya
BON PRASKIZA
Irie Scratch
Druggy
5R x OG
Neox

Почетокот на настанот е закажан во 21 часот, а трае до 3 часот.

Карти на билетарницата во МКЦ и онлајн на: bileti.mkc.mk
400 МКД (до 10 март); 500 МКД (по 10 март); 600 МКД (на врата)

Подгответе се за 6-часовно журкање и сквотање како Real Slavs на настанот на кој се гордее и (лил) Тито.

* поддржано од: Red Bull, MY:TIME, Jägermeister.

Сподели