Threads е вториот stream од Threads, радио станица со студиски бази во Лондон и Берлин, која нуди уникатен и разновиден избор на музика, исто така обезбедува платформа за низа социјални, политички и комични talk-shows.

Threads*МКЦ е првата екскурзија на радио надвор од ЕУ. Мултидисциплинарниот настан ќе ги покаже талентите на Македонија во различни форми, како што се музички претстави, рап, визуелни уметности, современ танц, моден дизајн, дискусии и повеќе.

Сподели