The Underground Youth повторно во Скопје!

Dark cinematic psychedelia/post-punk сензација, која ја гледавте на Zdravo Mladi 7 (zdravomladi.com/mk/artist/the-underground-youth-7/) пред Slowdive, оваа година промовираат нов албум – Montage Images Of Lust & Fear.

Запишете го датумот 21.5.2019 (вторник)

Целовечерен концерт на The Underground Youth во МКЦ

*На нивниот постер пишува 22-ри, но датумот е 21 мај!
________________________________________

- Цена на билет во претпродажба -
300 денари на Билетарница МКЦ или online преку bileti.mkc.mk

The Underground Youth_1 The Underground Youth_2 The Underground Youth_3

Сподели