Концертна промоција на „Project Blue Beam“

Почитувани љубители на квалитетната музика!

Македонските музичари не се нормални. Едноставно не седат мирно. Луѓето свират, снимаат албуми. Еве сосем нов извонреден состав од Скопје – The Local Blue. Трио што свири различни динамично-психоделични хармонии, кои ќе ве понесат со секоја вибрација.

Ве каниме на локално музичко патување, доживување + промоција на нивниот деби албум!

PROJECT BLUE BEAM // 9.5 // 21:00 // МКЦ – Кино Фросина // 200ден.

http://www.pmgrecordings.com/
https://thelocalblue.bandcamp.com/
www.facebook.com/thelocalblue

Сподели