Концерт на Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ.
28 декември (четврток), почеток 21:00.

„Straight Mickey And The Boyz се динамичнa, фуриозна тројка, составена од одлични музичари, кои успешно ги имаат истиснато своите влијанија од разни стилови на рок музиката и имаат создадено свој уникатен музички израз.
Од нивното прво појавување во јавноста Stright Mickey And The Boyz презентираат својот groove-eрски торнадо, и многу бргу се етаблираа и собраа солидна база на фанови како во нивниот Белград така и во регионот, и баш поради нивните експлозивни настапи го добија и епитетот на бенд што мора да се види во живо“.

Вечерта ќе ја отвори мистериозното скопско дуо King’s Peach

Цена на билет 200 денари, достапни преку продажните мрежи на МК Тикетс, Купи Карти За Се’ и на Билетарница МКЦ.

Сподели