На плоча секогаш звучи подобро!

Најголемиот настан на плочи во земјата и регионот Ви ги најавува DJ KOCO a.k.a. SHIMOKITA (Tokyo), ROB MANGA (Amsterdam) и JIM SHARP (London).

Покрај нив, учество ќе земат и над 30 интернационални и регионални изведувачи, како и над 20 интернационални и регионални дилери на плочи.

12 и 13 октомври, МКЦ, Скопје. Картите се веќе во претпродажба на билетарата на МКЦ, како и на mktickets.mk со промотивна цена од 300 денари до 1 септември.

More info coming soon…

Сподели