Другари,

Ве покануваме на отворањето на Skopje street art & graffiti gallery 2 – галерија на урбана уметност во постоечки архитектонски контекст.

22 декември (недела) @ катна гаража „26 јули“ (1 ниво) со почеток од 18 часот.

Артисти:

Андреј Павлов
Блаже Атанасков
Владимир Илиевски
Владимир Милиќ
Гоце Илиевски
Дејан Давчевски
Драган Китановски
Ивана Мојсовска
Ирина Атанаскова – Цоневска
Максим Димитров
Марјан Димиќ
Марко Вујисиќ
Тамара Забазноска

кг ____
Филип Конески
Ермал Криезиу

Организатори на овој проект се Младинскиот културен центар и Град Скопје. Проектот е дел од програмата CreArt (Network of Cities for Artistic Creation).

#ГрадотУбав

Сподели