Skopje BBQ JAM е нова социјално-кулинарско-музичка платформа, која ќе се случи на 22 јуни во МКЦ Парк (паркот зад Младинскиот културен cентар) во организација на МКЦ, Funky Fresh и Why Creative.

Ќе вкусуваме врвно barbecue мени креирано од нашите најпознати скопски готвачи, ќе слушаме двајца странски и дванаесет домашни артисти во една опуштена целодневна дружба со многу храна и музика, гејминг зона, чил зона, денсинг зона и разновидни активности за сечиј вкус и секоја возраст.

Разновидна храна на брз начин, приготвена од нашите готвачи:
• Fat Цацко (Fat Kitchen)
• Готвиме со Фичо (Madzo 2.0))
• Драгана (Vegan 365 Kitchen)
• Софка (Botanika)
• Стефан (MS fish & Chips)
• Шеле (Toto Daily)
Одличен музички избор од локални и странски артисти со почеток од 14:00 па сè до 1:00 часот по полноќ.
Line up:

• DJ Flip ( IRL )
• DJ VADIM ( RU )

• DJ Ariton
• DJ Chvare
• DJ Double G
• DJ Goce
• DJ Hypertech
• DJ Ilich
• Natty Fiyah SS
• DJ Oky Doky
• DJ Slave
• DJ Strajk

Не го пропуштајте првото издание на Skopje BBQ JAM и бидете дел од најјакото кулинарско џемирање!

Skopje BBQ JAM

Сподели