Kонцертна промоција на „Глуво доба“

Shock Troopers – концертна промоција на новиот албум „Глуво доба“

Специјални гости:
Gargoyles – band
Reduced To Ashes

4 април (четврток) / МКЦ Скопје / 20 часот
Влезници по цена од 200 денари на билетара во МКЦ или онлајн на bileti.mkc.mk. На врата 300 денари.

Diehard Records & Booking

Сподели