Неуморното трио го најавува третиот студиски албум, насловен едноставно RIB.
Сниман од страна на Ален Хаџи-Стефанов, миксот, продукцијата и мастерингот е дело на Ben “Faz” Farestvedt од Англија.
Албумот ќе биде издаден на плоча и во дигитална форма, концертната промоција ја закажуваме за 26 јануари 2019 во МКЦ Скопје.
RIB се:
Јане Трајковски – гитара
Ивица Димитриевиќ – гитара и бас
Џано Куч – тапани
Цена на билети по цена од 200 денари во продажба на Билетарница МКЦ и online преку bileti.mkc.mk.
На ден на концерт, цена на билет ќе изнесува 300 денари.
Годината нека почне.

Сподели