Четврто издание на Red Sound District фестивалот! На 21 април, во МКЦ, звуците на Скопје и Амстердам ќе се спојат уште еднаш. Концептот на трите изданија на RSD беше да ви промовираме не толку познати, но ултраквалитетни артисти од амстердамските подруми. Оваа година сметавме дека треба да направиме и мала промена во самиот концепт и да донесеме едно име, кое буквално ги тресе клубовите во Европа. Abstract Division дефинитивно треба да се слушне и доживее во Скопје! Во продолжение го имате и целосниот line up.

Line up:

Abstract Division
Esh.
Florinsz Janvier
ME.N.U.
Vidinovski
Mirko Popov
Simonovski

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба на 1 март, на билетарницата во МКЦ, и тоа по следниве цени:

1.3 – 1.4. – 200 ден.
1.4 – 21.4. – 250 ден.
21.4. – 300 ден.

И годинава бидете дел од оваа уникатна урбана приказна.

Се гледаме на подиум ♥

Сподели