Со огромна радост,
МКЦ и AP(o)TEKA / АП(о)ТЕКА vinyl shop ве канат на дневно дружење на еден од нашите омилени пролетни настани – Record Store Day, закажан за 13 април со почеток во 12 часот во паркот пред МКЦ!
На програмата ќе имаат настап домашносветските диџеи, кои ќе пуштаат музика исклучиво на винили > NastasyaKish (Скопски Грув), Bojan Chakra, Stojche и Bole Jovanovich.
Задоволство ни е да ви најавиме дека на овогодишниот, трет по ред Record Store Day, ќе биде промовиран и винилот на АЛЕКСАНДАР ПЕЈОВСКИ “Selected works vol.1″, издание за PMG Recordings.
A.Pejovski VINYL promo Selected Works vol.1 Record Store Day
За храната ќе биде задолжен Цаци aka Fat Kitchen, нашиот омилен резидент готвач со специјалнo пролетно гастрономско изненадување.
Наши се „Record Store Day“ пунчот – со тајни состојки познати само на вештерките од МКЦ и чајните колачиња, кои ќе ви ги ублажат киселините и пролетните алергии :)

Се гледаме на 13 април …
Дојдете со точаци

Сподели