Деветтото издание на БОШ продолжува со уште еден настан во Скопје.

РазГлас Трас БОШ9!

Овојпат ви најавуваме:

Концерт на Klopka Za Pionira, кои ќе го промовираат и аудиофанзинот НЕРВНИ ГАС ИЗ ЗВУЧНИКА.
+
Настап на Donplaya & Bonpraskiza + DJ Inomatic

Едицијата РЕМЕК ДЕЛА – издавање на независни цртачи ја продолжуваме со цртеж на Миле Ничевски – автор на цртежот за плакатот РАЗГЛАС, а дизајнот е на царицата Johanna Peresito - Johanna Marcadé-Mot.

Носете последна мода, купете си маички со цртеж на Кирчо и Миле и дојдете спремни за играње затоа што само така се издржува.

21:30 часот, МКЦ плато
Слободен упад

Сподели