По многу проблеми и одолговлекувања, конечно можеме да го објавиме датумот за промоција на првиот албум на Последен удар, „Не сме како вас“.
На 24.8.2019 пред бифето на МКЦ, во пријателска атмосфера, ќе се дружиме заедно додека ги преслушуваме 10-те песни од албумот.
На промоцијата ќе има ЦД и маици, кои ќе може да ги купите и со тоа да го поддржите бендот за нови проекти во иднина.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НАСКОРО!

Сподели