Другари,
Закажуваме пренос во живо на Оскарите!✨

9 февруари во кино Фросина

 ПРОГРАМА

22:00 – red carpet (најбољи у град)
22:30 – Проекција на Honeyland во кино Фросина
00:15 – специјална музичка програма/изненадување (дел од авторската екипа)

Потоа следува гледање на Оскари, гости, интервјуа, навивање, живели х 20 и глумење дека не сме на работа за неколку саати 

Сподели