Едно од најпријатните изненадувања и секако најквалитетни македонски албуми оваа година, секако е ОДРОН на младите џез господа Букршлиев, Омерагиќ и Спировски.
3-тото издание на PMG Jazz веќе доживеа слушачка промоција, а може и бесплатно да се спушти тука:
http://www.pmgrecordings.com/pmgjazz.php?id=169

А СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА НАЈВОЗБУДЛИВИОТ ДЕЛ ОД ПРОМОЦИЈАТА НА ОВОЈ ИЗВОНРЕДЕН АЛБУМ
>>> КОНЦЕРТ
Фантастична можност да ги послушаме овие прекрасни ентузијасти и музичари и уживаме во нивната музика лице в лице. Ок и ушите ќе играат огромна улога :))))))
НЕ ПРОПУШТАЈТЕ

Џебно кино МКЦ располага со ОГРАНИЧЕН БРОЈ седишта и совршено интимна атмосфера.

Сподели