Второто издание на лани оформена манифестација „ОД РЕБРО ДО РОКЕНРОЛ“, ќе се случи на 22 ноември 2019 во Младинскиот културен центар, со почеток во 20 часот.
Имињата на учесниците оваа година се гаранција за ново и возбудливо музичко искуство.
Освен свирката, годинава и еден новитет, но за тоа наскоро…
Еве ги учесниците:
Paula C (музика Гаро Тавитјан), Victoria Nagual (музика Горазд Чаповски), Елена Ставреска (музика Александар Ристовски Принц) и Светлана Јовановска (сопствена музика, со Влатко Георгиев).

Сподели