„ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО!“
Концерт под ведро небо во Градскиот парк!

Музика од култните цртани филмови од земјите од источниот блок: „Балтазар“, „Ну Погоди“, „Как Казаки“, „Козле Бозле“, „Густав“, „Балтазар“, „Мечето Ушко“…
Аранжман/оркестрација: Владимир Николов
Диригент: Џијан Емин
Бенд: Зоран Костадиновски – гитара; Иван Бејков – бас; Гордан Спасовски – клавијатури; Гоце Стевковски – тапани

Сподели